De inkomsten uit de Spaanse bedrijfsbelastingen zijn in vrije val. De KMO's hebben alle moeite van de wereld om het hoofd boven water te houden, terwijl de grote bedrijven uitwijken en zich elders laten belasten.

Vorig jaar werd maar een bedrag van 16,40 miljard euro aan bedrijfsbelastingen opgehaald, tegenover 44,80 miljard euro in 2007.

Carlos Cruzado van de ambtenarenvakbond GESTHA merkt op dat de winsten van de grote bedrijven niet aan hetzelfde tempo zijn gedaald als de belastingen betaald door diezelfde bedrijven.

Volgens het Spaanse agentschap voor belastingen betalen de bedrijven gemiddeld minder belastingen dan particulieren.

Ethias League: elke week twee topmatchen rechtstreeks en exclusief op Belgacom 5

Het basketseizoen herneemt dit weekend op Belgacom TV voor het tweede jaar op rij met de topwedstrijden van de Ethias League live en exclusief op Belgacom 5.

Het startschot van het nieuwe basketseizoen 2012-2013 wordt gegeven op zaterdag 6 oktober om 17.30 u met Okapi Aalstar tegen Belgacom Spirou Basket.

Start van de rechtstreekse uitzendingen van het beste van het Belgische basket op Belgacom TV

Op Belgacom TV zullen klanten rechtstreeks of in uitgesteld relais minstens twee matchen per speeldag kunnen bekijken, plus alle wedstrijden van de play-offs van de Ethias League. De klanten kunnen de wedstrijden ook op tablet, smartphone, pc en Mac volgen.

Op zaterdag 6 oktober om 17.30 u geeft Belgacom 5, de basketbalzender van Belgacom TV, het startschot met de livewedstrijd van de eerste speeldag van het kampioenschap, waarin Okapi Aalstar het opneemt tegen Belgacom Spirou Basket.

De inkomsten uit de Spaanse bedrijfsbelastingen zijn in vrije val. De KMO's hebben alle moeite van de wereld om het hoofd boven water te houden, terwijl de grote bedrijven uitwijken en zich elders laten belasten. Vorig jaar werd maar een bedrag van 16,40 miljard euro aan bedrijfsbelastingen opgehaald, tegenover 44,80 miljard euro in 2007. Carlos Cruzado van de ambtenarenvakbond GESTHA merkt op dat de winsten van de grote bedrijven niet aan hetzelfde tempo zijn gedaald als de belastingen betaald door diezelfde bedrijven. Volgens het Spaanse agentschap voor belastingen betalen de bedrijven gemiddeld minder belastingen dan particulieren. Ethias League: elke week twee topmatchen rechtstreeks en exclusief op Belgacom 5Het basketseizoen herneemt dit weekend op Belgacom TV voor het tweede jaar op rij met de topwedstrijden van de Ethias League live en exclusief op Belgacom 5. Het startschot van het nieuwe basketseizoen 2012-2013 wordt gegeven op zaterdag 6 oktober om 17.30 u met Okapi Aalstar tegen Belgacom Spirou Basket. Start van de rechtstreekse uitzendingen van het beste van het Belgische basket op Belgacom TVOp Belgacom TV zullen klanten rechtstreeks of in uitgesteld relais minstens twee matchen per speeldag kunnen bekijken, plus alle wedstrijden van de play-offs van de Ethias League. De klanten kunnen de wedstrijden ook op tablet, smartphone, pc en Mac volgen. Op zaterdag 6 oktober om 17.30 u geeft Belgacom 5, de basketbalzender van Belgacom TV, het startschot met de livewedstrijd van de eerste speeldag van het kampioenschap, waarin Okapi Aalstar het opneemt tegen Belgacom Spirou Basket.