Gina Sanchez, stichter van Chantico Global, is van mening dat hier een serieus probleem is opgedoken. De arbeidsmarkt mag dan al verbeteren, de jobcreatie raakt stilaan op snelheid, maar het inkomen van de Amerikanen groeit niet meer. Wat wel degelijk een probleem is.

Wal-Mart doet het goed wanneer de economie het goed doet en dat is nu dus duidelijk niet het geval, alle positieve macro-economische cijfers ten spijt. Zonder meer geld in het loonzakje zullen de Amerikanen hun uitgaven blijven bewaken en dat is dus wat we nu zien gebeuren.

Gina Sanchez, stichter van Chantico Global, is van mening dat hier een serieus probleem is opgedoken. De arbeidsmarkt mag dan al verbeteren, de jobcreatie raakt stilaan op snelheid, maar het inkomen van de Amerikanen groeit niet meer. Wat wel degelijk een probleem is. Wal-Mart doet het goed wanneer de economie het goed doet en dat is nu dus duidelijk niet het geval, alle positieve macro-economische cijfers ten spijt. Zonder meer geld in het loonzakje zullen de Amerikanen hun uitgaven blijven bewaken en dat is dus wat we nu zien gebeuren.