Carl Weinberg, de stichter van het bekende Amerikaanse researchbureau High Frequency Economics, stelt dat er na tweeënhalf jaar crisis nog altijd geen oplossing in zicht is.

Integendeel zelfs, de ingrepen van de overheden lijken tegenwoordig de crisis alleen maar te verergeren. Dat heeft te maken met een gebrek aan vertrouwen in die overheden.

Toch heeft de meeting van gisteren dat vertrouwen weer wat hersteld, getuige de stijging van de beurskoersen in Europa. De belangrijkste indices, inclusief de BEL 20, laten nu een winst van meer dan 1% optekenen.

Op de valutamarkten raakt de euro echter niet echt van de grond, de koers van de eenheidsmunt blijft hangen in de buurt van het slotniveau van gisteren.

Melexis koopt eigen aandelen in

De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010).

Melexis Technologies NV maakt gisteren bekend dat het in de periode van 2 juli tot en met 6 juli 2012 1.683 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.

Carl Weinberg, de stichter van het bekende Amerikaanse researchbureau High Frequency Economics, stelt dat er na tweeënhalf jaar crisis nog altijd geen oplossing in zicht is. Integendeel zelfs, de ingrepen van de overheden lijken tegenwoordig de crisis alleen maar te verergeren. Dat heeft te maken met een gebrek aan vertrouwen in die overheden. Toch heeft de meeting van gisteren dat vertrouwen weer wat hersteld, getuige de stijging van de beurskoersen in Europa. De belangrijkste indices, inclusief de BEL 20, laten nu een winst van meer dan 1% optekenen. Op de valutamarkten raakt de euro echter niet echt van de grond, de koers van de eenheidsmunt blijft hangen in de buurt van het slotniveau van gisteren.Melexis koopt eigen aandelen in De raad van bestuur van Melexis Technologies NV heeft op 20 augustus 2010 beslist van start te gaan met de aankoop van aandelen Melexis NV (persbericht 24 augustus 2010). Melexis Technologies NV maakt gisteren bekend dat het in de periode van 2 juli tot en met 6 juli 2012 1.683 aandelen op Euronext Brussel heeft verworven.