Dankzij UCB en Delhaize kan de BEL 20 in Brussel de schade beperken. ING ziet ook gevolgen voor Colruyt na reorganisatie Delhaize. Het advies houden voor het aandeel en het koersdoel van 52,50 euro voor laatstgenoemd aandeel blijft gehandhaafd.

Warren Buffett is volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie BNP Paribas Private Banking, absoluut geen markt timer en zoekt naar waardecreatie op lange termijn.

Wat de aandelenmarkt voor de komende maanden betreft beginnen we meer en meer titels in kranten en op het internet te zien dat de aandelenmarkten en dan vooral die van de Verenigde Staten zich in een bubbel bevinden.

Gijsels is het grondig oneens met deze visie. Op langere termijn lopen we wel het risico dat er zich een bubbel zou kunnen vormen als de grote hoeveelheden geld die naar de markten vloeien de waarderingen tot op onrealistische niveaus zouden opdrijven. Maar dat is vandaag als we naar de waarderingen kijken nog niet het geval.

Dankzij UCB en Delhaize kan de BEL 20 in Brussel de schade beperken. ING ziet ook gevolgen voor Colruyt na reorganisatie Delhaize. Het advies houden voor het aandeel en het koersdoel van 52,50 euro voor laatstgenoemd aandeel blijft gehandhaafd. Warren Buffett is volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie BNP Paribas Private Banking, absoluut geen markt timer en zoekt naar waardecreatie op lange termijn. Wat de aandelenmarkt voor de komende maanden betreft beginnen we meer en meer titels in kranten en op het internet te zien dat de aandelenmarkten en dan vooral die van de Verenigde Staten zich in een bubbel bevinden. Gijsels is het grondig oneens met deze visie. Op langere termijn lopen we wel het risico dat er zich een bubbel zou kunnen vormen als de grote hoeveelheden geld die naar de markten vloeien de waarderingen tot op onrealistische niveaus zouden opdrijven. Maar dat is vandaag als we naar de waarderingen kijken nog niet het geval.