Colruyt zag de marktomstandigheden in het derde kwartaal van 2013-2014 omkeren, zo merkte Marco Gulpers van ING op in reactie op de gepubliceerde omzetcijfers. Het bedrijf moest met een winstwaarschuwing komen voor het volledige boekjaar. De onderliggende omzetgroei gaf een duidelijke vertraging te zien.

Hoewel Corluyt nog steeds erg winstgevend blijft, spreekt Gulpers van een duidelijke wake-up call in verband met het bedrijf. Op basis daarvan heeft hij de prognoses naar beneden aangepast. Het advies houden blijft staan, maar het koersdoel wordt lichtjes verlaagd tot 38,50 euro.

Colruyt zag de marktomstandigheden in het derde kwartaal van 2013-2014 omkeren, zo merkte Marco Gulpers van ING op in reactie op de gepubliceerde omzetcijfers. Het bedrijf moest met een winstwaarschuwing komen voor het volledige boekjaar. De onderliggende omzetgroei gaf een duidelijke vertraging te zien. Hoewel Corluyt nog steeds erg winstgevend blijft, spreekt Gulpers van een duidelijke wake-up call in verband met het bedrijf. Op basis daarvan heeft hij de prognoses naar beneden aangepast. Het advies houden blijft staan, maar het koersdoel wordt lichtjes verlaagd tot 38,50 euro.