Twee van deze schepen zullen onmiddellijk opgeleverd worden. De oplevering van het derde schip is voorzien voor midden 2010.

KBC Securities verwelkomde het bericht over de overeenkomst, want voor de drie schepen is nu voor een langere periode een oplossing gevonden. Het neutraal advies blijft staan.

ING nam nota van het bericht, maar verlaagde de prognoses voor CMB voor zowel 2009 en 2010. Ook de dividendverwachting werd verlaagd. Het advies blijft houden, maar het koersdoel gaat van 18 naar 15 euro.

Twee van deze schepen zullen onmiddellijk opgeleverd worden. De oplevering van het derde schip is voorzien voor midden 2010.KBC Securities verwelkomde het bericht over de overeenkomst, want voor de drie schepen is nu voor een langere periode een oplossing gevonden. Het neutraal advies blijft staan. ING nam nota van het bericht, maar verlaagde de prognoses voor CMB voor zowel 2009 en 2010. Ook de dividendverwachting werd verlaagd. Het advies blijft houden, maar het koersdoel gaat van 18 naar 15 euro.