D'Ieteren maakte zwakke resultaten over het eerste kwartaal bekend en dat bracht het bedrijf er toe om de guidance voor het volledige boekjaar naar beneden aan te passen. Ook ING heeft de verwachtingen voor dit jaar met 6% en die voor volgend jaar met 7% verlaagd.

Het aandeel wordt momenteel verhandeld aan 12.5x 2014F EV/EBIT en 10.6x 2015F EV/EBIT. Het advies houden blijft gehandhaafd maar het koersdoel wordt verlaagd van 36 naar 33 euro. Onder andere over het business modelvan Belron blijven er twijfels bestaan.

D'Ieteren maakte zwakke resultaten over het eerste kwartaal bekend en dat bracht het bedrijf er toe om de guidance voor het volledige boekjaar naar beneden aan te passen. Ook ING heeft de verwachtingen voor dit jaar met 6% en die voor volgend jaar met 7% verlaagd. Het aandeel wordt momenteel verhandeld aan 12.5x 2014F EV/EBIT en 10.6x 2015F EV/EBIT. Het advies houden blijft gehandhaafd maar het koersdoel wordt verlaagd van 36 naar 33 euro. Onder andere over het business modelvan Belron blijven er twijfels bestaan.