In zijn commentaar bij de halfjaarlijkse resultaten van 2014 zei Roland Junck, Chief Executive Officer van Nyrstar met betreft tot de vooruitzichten voor het lopende boekjaar:

"Dankzij ons bedrijfsmodel kunnen we een toonaangevende positie behouden in zink en lood en groeiende posities nastreven voor andere basis-, edele en minder belangrijke metalen zoals koper, goud, zilver en indium. We voelen ons bemoedigd nu de zinkprijzen een opwaartse trend laten zien,maar we blijven evenwel maatregelen treffen om een strakker beheerde activiteit te voeren. We zijn ons immers bewust van de noodzaak van een voorzichtige en gedisciplineerde aanpak in het management van de onderneming als we de duurzaamheid op lange termijn willen verzekeren. Onze processen voor het toekennen van kapitaal zorgen ervoor dat we alleen in de beste kansen voor de Groep investeren."

In zijn commentaar bij de halfjaarlijkse resultaten van 2014 zei Roland Junck, Chief Executive Officer van Nyrstar met betreft tot de vooruitzichten voor het lopende boekjaar: "Dankzij ons bedrijfsmodel kunnen we een toonaangevende positie behouden in zink en lood en groeiende posities nastreven voor andere basis-, edele en minder belangrijke metalen zoals koper, goud, zilver en indium. We voelen ons bemoedigd nu de zinkprijzen een opwaartse trend laten zien,maar we blijven evenwel maatregelen treffen om een strakker beheerde activiteit te voeren. We zijn ons immers bewust van de noodzaak van een voorzichtige en gedisciplineerde aanpak in het management van de onderneming als we de duurzaamheid op lange termijn willen verzekeren. Onze processen voor het toekennen van kapitaal zorgen ervoor dat we alleen in de beste kansen voor de Groep investeren."