OCBC Bank is de oudste bank in Singapore, met een breed aanbod aan financiële dienstverlening.

Volgens Jan Hommen, CEO van ING is de verkoop een nieuw bewijs van de strategische omvorming die bij de bankverzekeraar plaatsvindt: "De transactie kadert in ons Back to Basics Programma.ING wil zijn organisatie vereenvoudigen en zich focussen op die markten met de sterkste franchises. Na vandaag hebben we ons desinvesteringsprogramma van de Private Banking business afgerond. ING Private Banking in de Benelux en Centraal- en Oost-Europa blijven echter integrale onderdelen van ING."

ING dochter Asian Private Banking heeft ongeveer 11 miljard dollar aan active onder management. De bankverzekeraar blijft in Azië actief in retail banking, verzekeren, wholesale banking, investment management en vastgoed.

OCBC Bank is de oudste bank in Singapore, met een breed aanbod aan financiële dienstverlening. Volgens Jan Hommen, CEO van ING is de verkoop een nieuw bewijs van de strategische omvorming die bij de bankverzekeraar plaatsvindt: "De transactie kadert in ons Back to Basics Programma.ING wil zijn organisatie vereenvoudigen en zich focussen op die markten met de sterkste franchises. Na vandaag hebben we ons desinvesteringsprogramma van de Private Banking business afgerond. ING Private Banking in de Benelux en Centraal- en Oost-Europa blijven echter integrale onderdelen van ING." ING dochter Asian Private Banking heeft ongeveer 11 miljard dollar aan active onder management. De bankverzekeraar blijft in Azië actief in retail banking, verzekeren, wholesale banking, investment management en vastgoed.