ING publiceerde vanmorgen een rapport over Ageas, waarbij werd gesteld dat de cash flow generatie de dividendgroei kan blijven ondersteunen. Albert Ploegh van ING verwacht in de komende jaren een verdere verhoging van het dividend tot 1,80 euro.

Dat komt neer op een CAGR van 9%. De visibiliteit op mogelijke claims kan in de toekomst aanzienlijk verbeteren. Ploegh handhaaft op basis van de gunstige vooruitzichten het koopadvies voor de aandelen Ageas, met daarbij een koersdoel dat wordt verhoogd van 36 tot 39 euro.

ING publiceerde vanmorgen een rapport over Ageas, waarbij werd gesteld dat de cash flow generatie de dividendgroei kan blijven ondersteunen. Albert Ploegh van ING verwacht in de komende jaren een verdere verhoging van het dividend tot 1,80 euro. Dat komt neer op een CAGR van 9%. De visibiliteit op mogelijke claims kan in de toekomst aanzienlijk verbeteren. Ploegh handhaaft op basis van de gunstige vooruitzichten het koopadvies voor de aandelen Ageas, met daarbij een koersdoel dat wordt verhoogd van 36 tot 39 euro.