Het veelgehoorde alternatief van een uittreding uit de euroconstructie is volgens professor Stefan Duchateau weinig doordacht.

De gevolgen zouden van een apocalyptische orde zijn voor de lokale economie die geconfronteerd zal worden met een algemeen falen van haar banksector, weggeblazen spaartegoeden en verdampte pensioenreserves.

Een golf van hyperinflatie zal dan een finale klap toebrengen en de locale economieën meerdere decennia terugwerpen in de tijd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het veelgehoorde alternatief van een uittreding uit de euroconstructie is volgens professor Stefan Duchateau weinig doordacht. De gevolgen zouden van een apocalyptische orde zijn voor de lokale economie die geconfronteerd zal worden met een algemeen falen van haar banksector, weggeblazen spaartegoeden en verdampte pensioenreserves. Een golf van hyperinflatie zal dan een finale klap toebrengen en de locale economieën meerdere decennia terugwerpen in de tijd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.