ING publiceerde vanmorgen een uitgebreid rapport over Recticel, waarbij er van werd uitgegaan dat het aandeel door de beleggers vaak nogal eens over het hoofd wordt gezien. Mogelijke handicap is natuurlijk de boete van de Europese Unie die het bedrijf boven het hoofd hangt.

Daarnaast is Recticel in belangrijke mate blootgesteld aan de Europese markt waar de sector van de consumentengoederen het niet zo denderend doet. ING ziet potentieel dat het aandeel dit jaar kan outperformen, onder andere dankzij een verbeterd top-line momentum. Het koopadvies blijft gehandhaafd, waarbij het koersdoel wordt verhoogd van 6 naar 6,50 euro.

ING publiceerde vanmorgen een uitgebreid rapport over Recticel, waarbij er van werd uitgegaan dat het aandeel door de beleggers vaak nogal eens over het hoofd wordt gezien. Mogelijke handicap is natuurlijk de boete van de Europese Unie die het bedrijf boven het hoofd hangt. Daarnaast is Recticel in belangrijke mate blootgesteld aan de Europese markt waar de sector van de consumentengoederen het niet zo denderend doet. ING ziet potentieel dat het aandeel dit jaar kan outperformen, onder andere dankzij een verbeterd top-line momentum. Het koopadvies blijft gehandhaafd, waarbij het koersdoel wordt verhoogd van 6 naar 6,50 euro.