Marco Gulpers van ING reageerde op de meest recente ontwikkelingen in de zaak Grupo Modelo, vanmorgen publiceerde hij een uitgebreid rapport over de brouwer. De cijfers over het vierde kwartaal zijn nog niet bekend, maar de vergelijking met vorig jaar belooft in ieder geval moeilijk te worden.

In het vierde kwartaal van 2011 werd namelijk een groei van de organische EBITDA met dubbele cijfers opgetekend. Met de resultaten op komst handhaaft Gulpers een neutraal advies, het aandeel is op de huidige koersniveaus voldoende gewaardeerd, maar het koersdoel wordt verhoogd van 62,50 naar 67,50 euro.

Marco Gulpers van ING reageerde op de meest recente ontwikkelingen in de zaak Grupo Modelo, vanmorgen publiceerde hij een uitgebreid rapport over de brouwer. De cijfers over het vierde kwartaal zijn nog niet bekend, maar de vergelijking met vorig jaar belooft in ieder geval moeilijk te worden. In het vierde kwartaal van 2011 werd namelijk een groei van de organische EBITDA met dubbele cijfers opgetekend. Met de resultaten op komst handhaaft Gulpers een neutraal advies, het aandeel is op de huidige koersniveaus voldoende gewaardeerd, maar het koersdoel wordt verhoogd van 62,50 naar 67,50 euro.