In het eerste kwartaal van 2014 investeerde Belgacom 179 miljoen EUR, of 13 miljoen EUR minder dan in dezelfde periode van 2013.

De investeringen in netwerken en IT versnelden, zoals voorzien in de strategie van Belgacom, maar werden gecompenseerd door een positief timingeffect voor de vernieuwing van tv-inhoud.

In het eerste kwartaal van 2014 genereerde Belgacom een vrije kasstroom van 119 miljoen EUR, of 30 miljoen EUR meer dan in dezelfde periode van 2013.

Dit was vooral het gevolg van lagere inkomstenbelastingen, minder cash betaald voor investeringen en lagere behoeften in termen van kernbedrijfskapitaal, die voor een deel werden opgeheven door een lagere ebitda.

In het eerste kwartaal van 2014 investeerde Belgacom 179 miljoen EUR, of 13 miljoen EUR minder dan in dezelfde periode van 2013. De investeringen in netwerken en IT versnelden, zoals voorzien in de strategie van Belgacom, maar werden gecompenseerd door een positief timingeffect voor de vernieuwing van tv-inhoud. In het eerste kwartaal van 2014 genereerde Belgacom een vrije kasstroom van 119 miljoen EUR, of 30 miljoen EUR meer dan in dezelfde periode van 2013. Dit was vooral het gevolg van lagere inkomstenbelastingen, minder cash betaald voor investeringen en lagere behoeften in termen van kernbedrijfskapitaal, die voor een deel werden opgeheven door een lagere ebitda.