De BEL 20 kon anderzijds het verlies beperken tot ongeveer een half procent. ThromboGenics was de sterkste stijger op de Brusselse beurs met een winst van ruim 5%. Daarnaast maakten ook Delhaize en Bekaert een goede beurt, waarbij laatstgenoemd aandeel nog nagenoot van een positief Frans analistenrapport.

Barco was echter de kop van jut na de publicatie van tegenvallende kwartaalcijfers, de koers van dit aandeel werd fors lager gezet. In reactie verlaagde ING het advies voor het aandeel van kopen naar houden. Een katalysator voor de koers is volgens Emmanuel Carlier van ING niet meer voorhanden.

De BEL 20 kon anderzijds het verlies beperken tot ongeveer een half procent. ThromboGenics was de sterkste stijger op de Brusselse beurs met een winst van ruim 5%. Daarnaast maakten ook Delhaize en Bekaert een goede beurt, waarbij laatstgenoemd aandeel nog nagenoot van een positief Frans analistenrapport. Barco was echter de kop van jut na de publicatie van tegenvallende kwartaalcijfers, de koers van dit aandeel werd fors lager gezet. In reactie verlaagde ING het advies voor het aandeel van kopen naar houden. Een katalysator voor de koers is volgens Emmanuel Carlier van ING niet meer voorhanden.