ING maakte vanmorgen zwakker dan verwachte kwartaalcijfers bekend, zodat de koers van het aandeel in het eerste kwartier van de handel al meteen meer dan 2% verloor.

Op de beurs van Brussel zijn de stijgers van gisteren de grootste dalers, met op de eerste plaats Bekaert en vooral Nyrstar.

Nyrstar kondigt details aan van de betaling van de kapitaalvermindering

Op 22 mei 2012 keurde een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Nyrstar NV het voorstel van de raad van bestuur goed om aan de aandeelhouders een bedrag van EUR 0,16 per aandeel uit te keren, en om de uitkering te structureren als een kapitaalvermindering met terugbetaling van volstort kapitaal.

De betaaldatum voor de uitkering van de kapitaalvermindering werd bepaald op 13 augustus 2012. Het recht op de betaling zal worden vertegenwoordigd door coupon nr. 5.

De aandelen zullen verhandeld worden op Euronext Brussel zonder coupon nr. 5 vanaf 8 augustus 2012 (ex datum). De registratiedatum zal 10 augustus 2012 zijn.

ING maakte vanmorgen zwakker dan verwachte kwartaalcijfers bekend, zodat de koers van het aandeel in het eerste kwartier van de handel al meteen meer dan 2% verloor. Op de beurs van Brussel zijn de stijgers van gisteren de grootste dalers, met op de eerste plaats Bekaert en vooral Nyrstar.Nyrstar kondigt details aan van de betaling van de kapitaalvermindering Op 22 mei 2012 keurde een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Nyrstar NV het voorstel van de raad van bestuur goed om aan de aandeelhouders een bedrag van EUR 0,16 per aandeel uit te keren, en om de uitkering te structureren als een kapitaalvermindering met terugbetaling van volstort kapitaal. De betaaldatum voor de uitkering van de kapitaalvermindering werd bepaald op 13 augustus 2012. Het recht op de betaling zal worden vertegenwoordigd door coupon nr. 5. De aandelen zullen verhandeld worden op Euronext Brussel zonder coupon nr. 5 vanaf 8 augustus 2012 (ex datum). De registratiedatum zal 10 augustus 2012 zijn.