Professor Duchateau verschuift de posities in Japan Japan steeds nadrukkelijker in het voordeel van Europese en ook ten voordele van de breed gespreide aandelenfondsen in Azië. Deze beweging trekt hij dan ook manifest door in de profielfondsen.

De renteposities blijft hij oriënteren op Europees overheidspapier in Ierland, Italië en Spanje maar tevens -nadrukkelijk zelfs- op emerging bonds.

Deze laatste zouden manifest hun voordeel moeten kunnen putten uit de stabilisatie van de wisselkoersen en lagere rentevoeten in de Aziatische regio. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Professor Duchateau verschuift de posities in Japan Japan steeds nadrukkelijker in het voordeel van Europese en ook ten voordele van de breed gespreide aandelenfondsen in Azië. Deze beweging trekt hij dan ook manifest door in de profielfondsen. De renteposities blijft hij oriënteren op Europees overheidspapier in Ierland, Italië en Spanje maar tevens -nadrukkelijk zelfs- op emerging bonds. Deze laatste zouden manifest hun voordeel moeten kunnen putten uit de stabilisatie van de wisselkoersen en lagere rentevoeten in de Aziatische regio. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.