ING Corporate Clients Belgium heeft in samenwerking met ING Lease Belgium een bedrag van 20 miljoen euro toegewezen aan XDC voor de volledige financiering van de lancering van digitale bioscoopapparatuur in Oostenrijk (180 schermen) en Portugal (178 schermen).

XDC heeft uit de leasefaciliteit al krediet opgenomen voor de installatie van de eerste reeks schermen in Oostenrijk. De overige beschikbare middelen zullen in de loop van 2009 en de eerste helft van 2010 gebruikt worden voor de nog te installeren schermen in Oostenrijk en Portugal.

ING Corporate Clients Belgium heeft in samenwerking met ING Lease Belgium een bedrag van 20 miljoen euro toegewezen aan XDC voor de volledige financiering van de lancering van digitale bioscoopapparatuur in Oostenrijk (180 schermen) en Portugal (178 schermen). XDC heeft uit de leasefaciliteit al krediet opgenomen voor de installatie van de eerste reeks schermen in Oostenrijk. De overige beschikbare middelen zullen in de loop van 2009 en de eerste helft van 2010 gebruikt worden voor de nog te installeren schermen in Oostenrijk en Portugal.