ING maakte op de Amsterdamse beurs een goede beurt na de publicatie van interimresultaten die beter dan verwacht waren. In reactie op de cijfers bereikte de koers het hoogste niveau sinds 2011. ING, dat zwaar te lijden had onder de financiële crisis, heeft een ingrijpende herstructurering achter de rug.

Jan Hommen herhaalde nogmaals dat de bankverzekeraar op spoor blijft om de Europese verzekeringsactiviteiten in 2014 te kunnen afstoten. Meer details over de operatie - het is nog niet bekend of het om een initial public offering, een spin-off of een andere optie zal gaan, worden op 19 september bekendgemaakt.

ING maakte op de Amsterdamse beurs een goede beurt na de publicatie van interimresultaten die beter dan verwacht waren. In reactie op de cijfers bereikte de koers het hoogste niveau sinds 2011. ING, dat zwaar te lijden had onder de financiële crisis, heeft een ingrijpende herstructurering achter de rug. Jan Hommen herhaalde nogmaals dat de bankverzekeraar op spoor blijft om de Europese verzekeringsactiviteiten in 2014 te kunnen afstoten. Meer details over de operatie - het is nog niet bekend of het om een initial public offering, een spin-off of een andere optie zal gaan, worden op 19 september bekendgemaakt.