Rekening gehouden met desinvesteringen en speciale factoren zou het verlies op jaarbasis 1 miljard euro bedragen. De bank maakte een onderliggend resultaat van 500 miljoen euro positief bekend, voor de verzekeringspoot was dat 900 miljard euro negatief.

Voor het vierde kwartaal werd een onderliggend negatief resultaat van 3,30 miljard euro bekendgemaakt. In de bank- en verzekeringspoot bedroegen de verliezen respectievelijk 1,30 en 2 miljard euro. ING gaat de kosten verder besparen en ontslaat onder andere 7000 medewerkers.

Rekening gehouden met desinvesteringen en speciale factoren zou het verlies op jaarbasis 1 miljard euro bedragen. De bank maakte een onderliggend resultaat van 500 miljoen euro positief bekend, voor de verzekeringspoot was dat 900 miljard euro negatief. Voor het vierde kwartaal werd een onderliggend negatief resultaat van 3,30 miljard euro bekendgemaakt. In de bank- en verzekeringspoot bedroegen de verliezen respectievelijk 1,30 en 2 miljard euro. ING gaat de kosten verder besparen en ontslaat onder andere 7000 medewerkers.