Beerens is de grootste VW concessiehouder buiten Brussel, met ongeveer 3500 verkochte wagens per jaar. Emanuel Carlier van ING heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel D'Ieteren, met een koersdoel van 40 euro. Gegeven de nieuwe CEO en een voorzichtige guidance voor 2014 is het aandeel slechts onderaan 30 euro opnieuw koopwaardig.

Op de Europese beurzen valt vandaag opnieuw niet zo heel veel te beleven, de belangrijkste indices noteren lichtjes in het rood. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als van de BEL 20 bedraagt het verlies ongeveer een kwart procent. UCB en Telenet zijn momenteel de sterkhouders binnen de index.

Beerens is de grootste VW concessiehouder buiten Brussel, met ongeveer 3500 verkochte wagens per jaar. Emanuel Carlier van ING heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel D'Ieteren, met een koersdoel van 40 euro. Gegeven de nieuwe CEO en een voorzichtige guidance voor 2014 is het aandeel slechts onderaan 30 euro opnieuw koopwaardig. Op de Europese beurzen valt vandaag opnieuw niet zo heel veel te beleven, de belangrijkste indices noteren lichtjes in het rood. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als van de BEL 20 bedraagt het verlies ongeveer een kwart procent. UCB en Telenet zijn momenteel de sterkhouders binnen de index.