Melexis maakte vanmorgen ook de kwartaalcijfers bekend. De omzet voor het vierde kwartaal van 2013 bedroeg 75,10 miljoen euro, of een stijging met 21% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een stijging met 5% in vergelijking met het vorige kwartaal.

De evolutie van de EUR/USD wisselkoers had een negatief effect van 3% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een negatief effect van 1% in vergelijking met het vorige kwartaal.

De brutomarge bedroeg 34,90 miljoen euro, of een stijging van 20% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het afgelopen jaar. De onderzoeks- en ontwikkelingskosten beliepen 14,20% van de omzet. De algemene- en administratiekosten stonden in voor 5,40% van de omzet en de verkoopskosten beliepen 2,80% van de omzet.

Melexis maakte vanmorgen ook de kwartaalcijfers bekend. De omzet voor het vierde kwartaal van 2013 bedroeg 75,10 miljoen euro, of een stijging met 21% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een stijging met 5% in vergelijking met het vorige kwartaal. De evolutie van de EUR/USD wisselkoers had een negatief effect van 3% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een negatief effect van 1% in vergelijking met het vorige kwartaal. De brutomarge bedroeg 34,90 miljoen euro, of een stijging van 20% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het afgelopen jaar. De onderzoeks- en ontwikkelingskosten beliepen 14,20% van de omzet. De algemene- en administratiekosten stonden in voor 5,40% van de omzet en de verkoopskosten beliepen 2,80% van de omzet.