De afgelopen dagen zijn verschillende rapporten verschenen over aandelen uit de Belgische telecomsector. Emmanuel Carlier van ING nam de gang van zaken bij Mobistar onder de loep, hij verlaagde de prognoses voor 2014 en 2015 met respectievelijk 17 en 15%.

De guidande die het bedrijf gaf voor het lopende boekjaar klonk op zijn zachtst gezegd ontgoochelend en rechtvaardigt geenszins een aankoop van de aandelen Mobistar. Carlier handhaaft zodoende het verkoopadvies met een koersdoel dat wordt verlaagd van 11 naar 9 euro.

De afgelopen dagen zijn verschillende rapporten verschenen over aandelen uit de Belgische telecomsector. Emmanuel Carlier van ING nam de gang van zaken bij Mobistar onder de loep, hij verlaagde de prognoses voor 2014 en 2015 met respectievelijk 17 en 15%. De guidande die het bedrijf gaf voor het lopende boekjaar klonk op zijn zachtst gezegd ontgoochelend en rechtvaardigt geenszins een aankoop van de aandelen Mobistar. Carlier handhaaft zodoende het verkoopadvies met een koersdoel dat wordt verlaagd van 11 naar 9 euro.