Filip De Pauw van ING besteedde vanmorgen in een rapport uitgebreid aandacht aan Umicore. Het aandeel krijgt op de huidige koersniveaus een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 39 euro. Dat koersdoel stemt overeen met 8.5x EV/EBITDA 2014F.

Onder 35 euro is het aandeel opnieuw koopwaardig. De vooruitzichten voor groei op lange termijn zien er nog steeds uitstekend uit, de lagere guidance voor 2013 is op de eerste plaats gebaseerd macro-economische voorzichtig op korte termijn. De balans geeft nog voldoende ruimte voor overnames.

Filip De Pauw van ING besteedde vanmorgen in een rapport uitgebreid aandacht aan Umicore. Het aandeel krijgt op de huidige koersniveaus een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 39 euro. Dat koersdoel stemt overeen met 8.5x EV/EBITDA 2014F. Onder 35 euro is het aandeel opnieuw koopwaardig. De vooruitzichten voor groei op lange termijn zien er nog steeds uitstekend uit, de lagere guidance voor 2013 is op de eerste plaats gebaseerd macro-economische voorzichtig op korte termijn. De balans geeft nog voldoende ruimte voor overnames.