Mathias Maenhaut van ING merkte dat het dividend van Arseus op jaarbasis met 20% werd verhoogd en 9% boven de consensusverwachtingen uitkwam. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 30 euro.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus had volgend commentaar op de jaarcijfers: "Voor Arseus was 2013 een uitstekend jaar. De omzet uit voortgezette bedrijfsactiviteiten groeide organisch met 12,6% naar € 386,1 miljoen, terwijl de EBITDA met 30,5% is gestegen naar € 88,0 miljoen. De Raad van Bestuur heeft besloten alle resterende dentale en medische activiteiten te verkopen in 2014. Als gevolg hiervan zal Arseus transfomeren in een puur wetenschappelijke R&D-onderneming dat innovatieve oplossingen en concepten levert aan bereidingsapotheken wereldwijd en totale ICT-oplossingen aan medisch professionals in België, Nederland en Frankrijk."

Mathias Maenhaut van ING merkte dat het dividend van Arseus op jaarbasis met 20% werd verhoogd en 9% boven de consensusverwachtingen uitkwam. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 30 euro. Ger van Jeveren, CEO van Arseus had volgend commentaar op de jaarcijfers: "Voor Arseus was 2013 een uitstekend jaar. De omzet uit voortgezette bedrijfsactiviteiten groeide organisch met 12,6% naar € 386,1 miljoen, terwijl de EBITDA met 30,5% is gestegen naar € 88,0 miljoen. De Raad van Bestuur heeft besloten alle resterende dentale en medische activiteiten te verkopen in 2014. Als gevolg hiervan zal Arseus transfomeren in een puur wetenschappelijke R&D-onderneming dat innovatieve oplossingen en concepten levert aan bereidingsapotheken wereldwijd en totale ICT-oplossingen aan medisch professionals in België, Nederland en Frankrijk."