Naar aanleiding van de publicatie van de kwartaalcijfers kwam Solvay ook met een guidance. Europa komt langzamerhand uit de recessie en dit zal naar verwachting leiden tot een geleidelijke verbetering van de vraag. in deze context verwacht het bedrijf dan ook een relatief gunstiger seizoenseffect voor het vierde kwartaal.

Solvay heeft zijn vooruitzichten voor dit jaar aangepast rekening

houdend met de discontinuiteit van de chloorvinlylactiviteiten en verwacht nu een 2013 REBITDA van ongeveer € 1,65 miljard, wat grotendeels overeenkomt met zijn vorige richtlijn, exclusief uitzonderlijke elementen van guar and CERs. ING handhaaft het koopadvies voor Solvay, waarbij wordt opgemerkt dat een reactie in de koers niet abnormaal is na de recente stijging.

Naar aanleiding van de publicatie van de kwartaalcijfers kwam Solvay ook met een guidance. Europa komt langzamerhand uit de recessie en dit zal naar verwachting leiden tot een geleidelijke verbetering van de vraag. in deze context verwacht het bedrijf dan ook een relatief gunstiger seizoenseffect voor het vierde kwartaal. Solvay heeft zijn vooruitzichten voor dit jaar aangepast rekening houdend met de discontinuiteit van de chloorvinlylactiviteiten en verwacht nu een 2013 REBITDA van ongeveer € 1,65 miljard, wat grotendeels overeenkomt met zijn vorige richtlijn, exclusief uitzonderlijke elementen van guar and CERs. ING handhaaft het koopadvies voor Solvay, waarbij wordt opgemerkt dat een reactie in de koers niet abnormaal is na de recente stijging.