Frank Vranken, Chief Strategist bij Puilaetco Dewaay Private Bankers, merkt op dat vandaag het resultatenseizoen in de Verenigde Staten op gang wordt geschoten met de kwartaalcijfers van Alcoa. De aluminiumproducten is de eerste, maar zal snel gezelschap krijgen van onder andere de banken.

Vanaf volgende week zal het resultatenseizoen in de Verenigde Staten gedurende enkele weken op volle toeren draaien. Aan deze kant van de Atlantische Oceaan komt het resultatenseizoen traditioneel later op gang. Voorlopig zullen we genoegen moeten nemen met omzetcijfers.

Frank Vranken, Chief Strategist bij Puilaetco Dewaay Private Bankers, merkt op dat vandaag het resultatenseizoen in de Verenigde Staten op gang wordt geschoten met de kwartaalcijfers van Alcoa. De aluminiumproducten is de eerste, maar zal snel gezelschap krijgen van onder andere de banken. Vanaf volgende week zal het resultatenseizoen in de Verenigde Staten gedurende enkele weken op volle toeren draaien. Aan deze kant van de Atlantische Oceaan komt het resultatenseizoen traditioneel later op gang. Voorlopig zullen we genoegen moeten nemen met omzetcijfers.