ING handhaaft voor KBC een koopadvies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 50,50 euro. De interimresultaten waren beter dan verwacht.

Johan Thijs, Groeps-CEO KBC had volgende commentaar op de kwartaalcijfers die de bank vanmorgen bekendmaakte:

"In het eerste kwartaal van 2014 behaalde de divisie België een nettoresultaat van 351 miljoen euro, iets onder het gemiddelde van 393 miljoen euro van de vier voorgaande kwartalen en volledig toe te schrijven aan de negatieve invloed van de marked-to

-marketwaarderingen voor ALM-derivaten. Ten opzichte van het vorige kwartaal werd het eerste kwartaal van 2014 gekenmerkt door hogere nettorente-inkomsten, nettoprovisie-inkomsten en meerwaarden op de verkoop van aandelen en door een gezonde gecombineerde ratio voor schadeverzekeringen."

ING handhaaft voor KBC een koopadvies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 50,50 euro. De interimresultaten waren beter dan verwacht. Johan Thijs, Groeps-CEO KBC had volgende commentaar op de kwartaalcijfers die de bank vanmorgen bekendmaakte: "In het eerste kwartaal van 2014 behaalde de divisie België een nettoresultaat van 351 miljoen euro, iets onder het gemiddelde van 393 miljoen euro van de vier voorgaande kwartalen en volledig toe te schrijven aan de negatieve invloed van de marked-to -marketwaarderingen voor ALM-derivaten. Ten opzichte van het vorige kwartaal werd het eerste kwartaal van 2014 gekenmerkt door hogere nettorente-inkomsten, nettoprovisie-inkomsten en meerwaarden op de verkoop van aandelen en door een gezonde gecombineerde ratio voor schadeverzekeringen."