Een rendement op het eigen vermogen dat uitkomt in het midden van de doelstelling, dus op 152,5, zou een omzetstijging van 3,6 procent betekenen en een stijging van 7 procent voor de onderliggende winst in 2017.

Mocht de doelstelling aan de bovenkant uitkomen, betekent dit een omzetstijging van 5,3 procent een een onderliggende winstgroei van 10,5 procent.

ING houdt vast aan een kosten-inkomstenverhouding van 50-53 procent. Om dit te bereiken zoekt het bedrijf verder naar manieren om de kosten te reduceren, ABN Amro blijft koper.

Een rendement op het eigen vermogen dat uitkomt in het midden van de doelstelling, dus op 152,5, zou een omzetstijging van 3,6 procent betekenen en een stijging van 7 procent voor de onderliggende winst in 2017. Mocht de doelstelling aan de bovenkant uitkomen, betekent dit een omzetstijging van 5,3 procent een een onderliggende winstgroei van 10,5 procent. ING houdt vast aan een kosten-inkomstenverhouding van 50-53 procent. Om dit te bereiken zoekt het bedrijf verder naar manieren om de kosten te reduceren, ABN Amro blijft koper.