Op de Londense beurs wint de koers van Barclays bijna een kwart nadat de bank vanmorgen verklaarde geen vers kapitaal nodig te hebben. ING, Philips en BNP Paribas - die vanmorgen alle drie met nieuws kwamen - noteren in de plus. Vooral ING en Philips, die resultaten aankondigden, doen het goed.

De Brusselse beurs is vanmorgen hoger geopend, met een winst van ongeveer een half procent voor de BEL 20, waardoor de index in de buurt van 1850 blijft noteren. De financiële sector doet het vrij goed, maar vooral AB-InBev nam een sterke start.

Op de Londense beurs wint de koers van Barclays bijna een kwart nadat de bank vanmorgen verklaarde geen vers kapitaal nodig te hebben. ING, Philips en BNP Paribas - die vanmorgen alle drie met nieuws kwamen - noteren in de plus. Vooral ING en Philips, die resultaten aankondigden, doen het goed. De Brusselse beurs is vanmorgen hoger geopend, met een winst van ongeveer een half procent voor de BEL 20, waardoor de index in de buurt van 1850 blijft noteren. De financiële sector doet het vrij goed, maar vooral AB-InBev nam een sterke start.