De bank blinkt uit in equity sales evenals corporate access, waardoor internationale beleggers en beursgenoteerde bedrijven in de Benelux elkaar vinden, zo blijkt bij de bekendmaking van de awards vanmiddag.

De prijs is gebaseerd op het oordeel van internationale professionele beleggers over de dienstverlening van hun brokers.

De erkenning onderstreept het succes van de strategie van ING om bedrijven in de Benelux optimale toegang te bieden tot de internationale kapitaalmarkten, waarbij internationale beleggers profiteren van goede toegang tot de bestuurders van deze bedrijven.

In de huidige turbulente markt bleek daarnaast de kwaliteit van de dienstverlening doorslaggevend.

De bank blinkt uit in equity sales evenals corporate access, waardoor internationale beleggers en beursgenoteerde bedrijven in de Benelux elkaar vinden, zo blijkt bij de bekendmaking van de awards vanmiddag. De prijs is gebaseerd op het oordeel van internationale professionele beleggers over de dienstverlening van hun brokers. De erkenning onderstreept het succes van de strategie van ING om bedrijven in de Benelux optimale toegang te bieden tot de internationale kapitaalmarkten, waarbij internationale beleggers profiteren van goede toegang tot de bestuurders van deze bedrijven. In de huidige turbulente markt bleek daarnaast de kwaliteit van de dienstverlening doorslaggevend.