Dat is volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas Private Banking, niet opmerkelijk gezien het feit dat de DAX van zijn top al zowat 10 procent verloor. Het is hier zowat het kip en het ei verhaal. Omdat de beurs zakt, zakt het vertrouwen. En omdat het vertrouwen zakt, zakt de beurs.

ING publiceerde vanmorgen een uitgebreid rapport over Umicore. Het advies houden blijft gehandhaard, met een eveneens ongewijzigd koersdoel van 35 euro. De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, maar de verliezen voor de belangrijkste indices zijn niet hoger opgelopen.

Dat is volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas Private Banking, niet opmerkelijk gezien het feit dat de DAX van zijn top al zowat 10 procent verloor. Het is hier zowat het kip en het ei verhaal. Omdat de beurs zakt, zakt het vertrouwen. En omdat het vertrouwen zakt, zakt de beurs. ING publiceerde vanmorgen een uitgebreid rapport over Umicore. Het advies houden blijft gehandhaard, met een eveneens ongewijzigd koersdoel van 35 euro. De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, maar de verliezen voor de belangrijkste indices zijn niet hoger opgelopen.