De twee activiteiten van D'Ieteren nemen initiatieven om hun rendabiliteit te verbeteren, zo werd gisteren bij de publicatie van de interimresultaten bekendgemaakt. Bij Belron werpen kostenverminderingsacties hun vruchten af sinds april, en deze maatregelen zullen verder worden ingevoerd gedurende het hele jaar.

D'Ieteren Auto herziet de organisatie zowel van zijn netwerk van onafhankelijke concessiehouders als van zijn eigen concessies, met het oog op een betere rendabiliteit van het netwerk en kostenverminderingen, terwijl de volumes en marges veilig worden gesteld.

De twee activiteiten van D'Ieteren nemen initiatieven om hun rendabiliteit te verbeteren, zo werd gisteren bij de publicatie van de interimresultaten bekendgemaakt. Bij Belron werpen kostenverminderingsacties hun vruchten af sinds april, en deze maatregelen zullen verder worden ingevoerd gedurende het hele jaar. D'Ieteren Auto herziet de organisatie zowel van zijn netwerk van onafhankelijke concessiehouders als van zijn eigen concessies, met het oog op een betere rendabiliteit van het netwerk en kostenverminderingen, terwijl de volumes en marges veilig worden gesteld.