KBC betaalt opnieuw vroeger dan voorzien de tweede schijf van 500 miljoen euro aan ontvangen overheidssteun aan Vlaanderen terug, volledig in overeenstemming met de kapitaalvereisten van de regelgever. Dit maakte de bank vanmorgen via een persmededeling bekend.

Albert Ploegh van KBC verwacht dat de dividend payout ratio bij KBC terugkeren tot 50-60%, wat boven het pre-crisis niveau van 40% ligt. Het koopadvies blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 50 euro. KBC Ancora noteert momenteel aan een discount ten opzichte van de NAV van 21%, tegenover een pre-crisis niveau van 15%.

KBC betaalt opnieuw vroeger dan voorzien de tweede schijf van 500 miljoen euro aan ontvangen overheidssteun aan Vlaanderen terug, volledig in overeenstemming met de kapitaalvereisten van de regelgever. Dit maakte de bank vanmorgen via een persmededeling bekend. Albert Ploegh van KBC verwacht dat de dividend payout ratio bij KBC terugkeren tot 50-60%, wat boven het pre-crisis niveau van 40% ligt. Het koopadvies blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 50 euro. KBC Ancora noteert momenteel aan een discount ten opzichte van de NAV van 21%, tegenover een pre-crisis niveau van 15%.