Vanmorgen maakte Ageas de resultaten over het boekjaar 2013 bekend. CEO Bart De Smet had volgende commentaar op de jaarcijfers:

"De nettoverzekeringswinst steeg met 5% en wij boekten verdere vooruitgang ten opzichte van onze strategische en financiële doelstellingen. De Verzekeringsactiviteiten zijn solide met een sterke premiegroei (vooral dankzij Azië en Continentaal Europa), marges in Leven in lijn met onze doelstellingen en betere combined ratio's. Tegelijkertijd bleven we investeren in onze activiteiten, vooral in opkomende markten."

Vanmorgen maakte Ageas de resultaten over het boekjaar 2013 bekend. CEO Bart De Smet had volgende commentaar op de jaarcijfers: "De nettoverzekeringswinst steeg met 5% en wij boekten verdere vooruitgang ten opzichte van onze strategische en financiële doelstellingen. De Verzekeringsactiviteiten zijn solide met een sterke premiegroei (vooral dankzij Azië en Continentaal Europa), marges in Leven in lijn met onze doelstellingen en betere combined ratio's. Tegelijkertijd bleven we investeren in onze activiteiten, vooral in opkomende markten."