Ze organiseert wedstrijden waarbij tickets kunnen worden gewonnen en een resem activiteiten in en rond het stadion.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld naast hun favoriete speler het veld oplopen. Af en toe gaat ING nog een stap verder. Zo ook dit jaar!

Vorige zomer organiseerde ING de "look-a-like" actie, waarbij ze supporters zocht die als twee druppels water op hun idool lijken.

Deze actie werd een enorm succes. Naar aanleiding van dit succes besloot ING de fans opnieuw samen te brengen met de Rode Duivels tijdens een casting en hen de kans op een unieke belevenis te bieden.

Ze organiseert wedstrijden waarbij tickets kunnen worden gewonnen en een resem activiteiten in en rond het stadion. Kinderen kunnen bijvoorbeeld naast hun favoriete speler het veld oplopen. Af en toe gaat ING nog een stap verder. Zo ook dit jaar! Vorige zomer organiseerde ING de "look-a-like" actie, waarbij ze supporters zocht die als twee druppels water op hun idool lijken. Deze actie werd een enorm succes. Naar aanleiding van dit succes besloot ING de fans opnieuw samen te brengen met de Rode Duivels tijdens een casting en hen de kans op een unieke belevenis te bieden.