Kan de situatie van de grondstoffenmarkt op termijn tot een inflatoire groei leiden? Dat lijkt Carmignac niet waarschijnlijk. Enerzijds gaat de geldkraan eind juni waarschijnlijk dicht.

De fondsbeheerder zegt wel "waarschijnlijk", want de Fed deinst er niet voor terug te spreken over de mogelijke opvoering van een Quantitative Easing 3 (met de vrees dat nummer 3, zoals in Hollywood, de slechtste in de reeks zal zijn).

Anderzijds is volgens Carmignac de schuldenvermindering in de private sector weliswaar ingezet, hoewel nog lang niet voltooid, maar op federaal en municipaal niveau moet daarmee nog een begin worden gemaakt.

Kan de situatie van de grondstoffenmarkt op termijn tot een inflatoire groei leiden? Dat lijkt Carmignac niet waarschijnlijk. Enerzijds gaat de geldkraan eind juni waarschijnlijk dicht. De fondsbeheerder zegt wel "waarschijnlijk", want de Fed deinst er niet voor terug te spreken over de mogelijke opvoering van een Quantitative Easing 3 (met de vrees dat nummer 3, zoals in Hollywood, de slechtste in de reeks zal zijn). Anderzijds is volgens Carmignac de schuldenvermindering in de private sector weliswaar ingezet, hoewel nog lang niet voltooid, maar op federaal en municipaal niveau moet daarmee nog een begin worden gemaakt.