Kevin Warsh was een fervent tegentander van de politiek van monetaire verruiming bij de FED. Daardoor krijgt Bernanke de handen meer vrij om voor 600 miljard dollar een obligaties in te kopen.

Warsh gaf geen officiële reden voor zijn ontslag, maar volgens insiders leidt het weinig twijfel dat interne onenigheid over het gevoerde monetaire politiek aan de basis van het ontslag lag.

Daarmee is Elizabeth Duke de enige FED-gouverneur die tegenstander is van de monetaire politiek die door de FED wordt gevoerd. De termijn van Duke loopt af in januari 2012.

Kevin Warsh was een fervent tegentander van de politiek van monetaire verruiming bij de FED. Daardoor krijgt Bernanke de handen meer vrij om voor 600 miljard dollar een obligaties in te kopen. Warsh gaf geen officiële reden voor zijn ontslag, maar volgens insiders leidt het weinig twijfel dat interne onenigheid over het gevoerde monetaire politiek aan de basis van het ontslag lag. Daarmee is Elizabeth Duke de enige FED-gouverneur die tegenstander is van de monetaire politiek die door de FED wordt gevoerd. De termijn van Duke loopt af in januari 2012.