Daarnaast wordt in Duitsland de zogeheten ZEW-index gepubliceerd, die een indicatie geeft van de stemming onder investeerders in de Duitse economie.

In de Verenigde Staten zal vandaag worden uitgekeken naar de industriële productie over mei, waarvoor de verwachtingen positief zijn. De week zal worden afgesloten met de bekendmaking van het consumentenvertrouwen in de eurozone en ook in Nederland in juni.

Dit kan een indicatie geven voor de consumptieve uitgaven in de komende maanden, die een belangrijk onderdeel zijn van de totale economische groei.

Daarnaast wordt in Duitsland de zogeheten ZEW-index gepubliceerd, die een indicatie geeft van de stemming onder investeerders in de Duitse economie. In de Verenigde Staten zal vandaag worden uitgekeken naar de industriële productie over mei, waarvoor de verwachtingen positief zijn. De week zal worden afgesloten met de bekendmaking van het consumentenvertrouwen in de eurozone en ook in Nederland in juni. Dit kan een indicatie geven voor de consumptieve uitgaven in de komende maanden, die een belangrijk onderdeel zijn van de totale economische groei.