Daarnaast verschijnen in de Verenigde Staten gegevens over de verkopen van nieuwe huizen, die wellicht de positieve verwachtingen van Home Depot kunnen bevestigen.

Tenslotte verschijnen er in verschillende landen, Italië, Japan en in de eurozone, gegevens over de inflatie. Met name voor de eurozone zijn we benieuwd of de daling van de inflatie in oktober (tot 0,7%) een vervolg krijgt in november.

Dat zou voor de ECB een reden kunnen zijn om in december de rente verder te verlagen, of zelfs te beginnen met een programma van obligatieaankopen, vergelijkbaar met de Verenigde Staten.

Daarnaast verschijnen in de Verenigde Staten gegevens over de verkopen van nieuwe huizen, die wellicht de positieve verwachtingen van Home Depot kunnen bevestigen. Tenslotte verschijnen er in verschillende landen, Italië, Japan en in de eurozone, gegevens over de inflatie. Met name voor de eurozone zijn we benieuwd of de daling van de inflatie in oktober (tot 0,7%) een vervolg krijgt in november. Dat zou voor de ECB een reden kunnen zijn om in december de rente verder te verlagen, of zelfs te beginnen met een programma van obligatieaankopen, vergelijkbaar met de Verenigde Staten.