Niet te verwonderen dus dat het de jongste weken heel wat stiller is geworden in het hoekje van de hyperinflationisten, die zich beteuterd afvragen hoe het toch mogelijk is dat ze zich zo hebben vergist. Maar toch zijn er nog analisten die zich in het kamp van de hyperinflationisten willen scharen.

Sean Hyman, uitgever van de nieuwsbrief Ultimate Wealth Report, is bullish geworden op het goud na de benoeming van Janet Yellen tot nieuwe president van de FED. Yellen zal namelijk geld blijven drukken, zo de inflatie aanwakkeren en uiteindelijk toch de goudprijs door het plafond jagen. Benieuwd of Hyman het gelijk aan zijn kant zal krijgen.

Niet te verwonderen dus dat het de jongste weken heel wat stiller is geworden in het hoekje van de hyperinflationisten, die zich beteuterd afvragen hoe het toch mogelijk is dat ze zich zo hebben vergist. Maar toch zijn er nog analisten die zich in het kamp van de hyperinflationisten willen scharen. Sean Hyman, uitgever van de nieuwsbrief Ultimate Wealth Report, is bullish geworden op het goud na de benoeming van Janet Yellen tot nieuwe president van de FED. Yellen zal namelijk geld blijven drukken, zo de inflatie aanwakkeren en uiteindelijk toch de goudprijs door het plafond jagen. Benieuwd of Hyman het gelijk aan zijn kant zal krijgen.