Boockvar is van mening dat de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten krapper is dan algemeen wordt aangenomen. Daardoor zal er druk op de lonen ontstaan, waarbij loonverhogingen ongetwijfeld prijsverhogingen met zich zullen meebrengen. Deze evolutie zal bijna ongemerkt doorzetten.

Momenteel zorgt de inflatie nog niet voor problemen, want het opbouwen van inflatie gebeurt in een zeer traag proces. De Amerikaanse centrale bank moet aan dit probleem echter aandacht beginnen te besteden, want wanneer de inflatie eenmaal op snelheid komt is ze nog moeilijk te stuiten.

Boockvar is van mening dat de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten krapper is dan algemeen wordt aangenomen. Daardoor zal er druk op de lonen ontstaan, waarbij loonverhogingen ongetwijfeld prijsverhogingen met zich zullen meebrengen. Deze evolutie zal bijna ongemerkt doorzetten. Momenteel zorgt de inflatie nog niet voor problemen, want het opbouwen van inflatie gebeurt in een zeer traag proces. De Amerikaanse centrale bank moet aan dit probleem echter aandacht beginnen te besteden, want wanneer de inflatie eenmaal op snelheid komt is ze nog moeilijk te stuiten.