Maar precies op dat moment dreigt er opnieuw inflatiegevaar. Philippa "Pippa" Malmgren, oprichter van de DRPM Group en een voormalig adviseur van het Witte Huis, waarschuwt dat inflatie momenteel het grootste risico is waar de Verenigde Staten mee geconfronteerd worden.

Anne Richards, chief investment officer bij Aberdeen Asset Management, relativeert echter die waarschuwing. Er is weliswaar inflatiegevaar, maar dan alleen in bepaalde segmenten van de markt. Voorlopig is het gevaar op deflatie nog altijd groter dan het gevaar op inflatie.

Maar precies op dat moment dreigt er opnieuw inflatiegevaar. Philippa "Pippa" Malmgren, oprichter van de DRPM Group en een voormalig adviseur van het Witte Huis, waarschuwt dat inflatie momenteel het grootste risico is waar de Verenigde Staten mee geconfronteerd worden. Anne Richards, chief investment officer bij Aberdeen Asset Management, relativeert echter die waarschuwing. Er is weliswaar inflatiegevaar, maar dan alleen in bepaalde segmenten van de markt. Voorlopig is het gevaar op deflatie nog altijd groter dan het gevaar op inflatie.