Op de Brusselse beurs doen Telenet en Bekaert het goed, terwijl GdF Suez aan de onderkant van het peleton bengelt. De inflatie in de eurozone steeg minder snel verwacht, in maart werd een stijging van de prijzen met 0,70% gerekend waar de markt op 0,80% had gerekend.

De totale loodproductie voor K1 2014 steeg bij Nyrstar met 32% in vergelijking met het laatste kwartaal van 2013, waarbij de meeste mijnen een positieve trend aantoonden en waarvan El Toqui significante verbeteringen liet zien in vergelijking met vorig kwartaal.

Ondanks de verbeterde prestaties wat de goudproductie betreft in alle andere mijnen in het eerste kwartaal, leidde de overstap van het ontginnen van gebieden met een hogere goudinhoud in El Toqui tot een algemene afname in goudproductie met 35% in vergelijking met het vorige kwartaal.

Op de Brusselse beurs doen Telenet en Bekaert het goed, terwijl GdF Suez aan de onderkant van het peleton bengelt. De inflatie in de eurozone steeg minder snel verwacht, in maart werd een stijging van de prijzen met 0,70% gerekend waar de markt op 0,80% had gerekend. De totale loodproductie voor K1 2014 steeg bij Nyrstar met 32% in vergelijking met het laatste kwartaal van 2013, waarbij de meeste mijnen een positieve trend aantoonden en waarvan El Toqui significante verbeteringen liet zien in vergelijking met vorig kwartaal. Ondanks de verbeterde prestaties wat de goudproductie betreft in alle andere mijnen in het eerste kwartaal, leidde de overstap van het ontginnen van gebieden met een hogere goudinhoud in El Toqui tot een algemene afname in goudproductie met 35% in vergelijking met het vorige kwartaal.