Daarvan valt echter niets te merken, hoewel we nu links en rechts toch inflatiesignalen zien opduiken. Maar die inflatie komt uit een heel andere hoek dan de hyperinflationisten hadden vermoed. De prijzen van eieren zijn bijvoorbeeld flink gestegen in de Verenigde Staten.

Daarnaast zijn ook de prijzen voor onder andere kip, vis en vlees door het dak gevlogen. Het huren van een huis of appartement wordt eveneens duurder als gevolg van het feit dat steeds minder Amerikanen zich een eigen huis of appartement kunnen veroorloven. Inflatie dringt zich steeds nadrukkelijker op om plots en onverwacht volledig door te breken.

Daarvan valt echter niets te merken, hoewel we nu links en rechts toch inflatiesignalen zien opduiken. Maar die inflatie komt uit een heel andere hoek dan de hyperinflationisten hadden vermoed. De prijzen van eieren zijn bijvoorbeeld flink gestegen in de Verenigde Staten. Daarnaast zijn ook de prijzen voor onder andere kip, vis en vlees door het dak gevlogen. Het huren van een huis of appartement wordt eveneens duurder als gevolg van het feit dat steeds minder Amerikanen zich een eigen huis of appartement kunnen veroorloven. Inflatie dringt zich steeds nadrukkelijker op om plots en onverwacht volledig door te breken.