Maar is die inflatie wel zo laag als de overheden ons willen laten geloven? Tyler Durden van Zero Hedge maakte de rekening en kwam tot de conclusie dat dit helaas niet zo is. De gemiddelde Amerikaan heeft over de afgelopen 13 jaar 39% aan koopkracht verloren

De schuld hiervoor mag zonder nadenken onmiddellijk in de schoenen van het duo Greenspan/Bernanke en van de Amerikaanse centrale bank in het algemeen worden geschoven. Het inflatiecijfer werd echter dusdanig gemanipuleerd dat de inflatie inderdaad laag lijkt, maar dat niet is. Ook in Europa wordt ons een rad voor de ogen gedraaid.

Maar is die inflatie wel zo laag als de overheden ons willen laten geloven? Tyler Durden van Zero Hedge maakte de rekening en kwam tot de conclusie dat dit helaas niet zo is. De gemiddelde Amerikaan heeft over de afgelopen 13 jaar 39% aan koopkracht verloren De schuld hiervoor mag zonder nadenken onmiddellijk in de schoenen van het duo Greenspan/Bernanke en van de Amerikaanse centrale bank in het algemeen worden geschoven. Het inflatiecijfer werd echter dusdanig gemanipuleerd dat de inflatie inderdaad laag lijkt, maar dat niet is. Ook in Europa wordt ons een rad voor de ogen gedraaid.