De lang verwachte, maar toch nog verrassende maatregelen aangekondigd door de Chinese centrale bank, moeten ons volgens professor Stefan Duchateau toelaten om geleidelijk de handrem los te laten en onze investeringen in Zuidoost Azië naar een overwogen positie te brengen.

Duchateau meldde immers al bij herhaling dat alle condities voldaan waren om de Chinese Centrale Bank toe te laten om haar zwijmelende economie de nodige adrenaline toe te stoppen om een verdere terugval van haar industriële groei te voorkomen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De lang verwachte, maar toch nog verrassende maatregelen aangekondigd door de Chinese centrale bank, moeten ons volgens professor Stefan Duchateau toelaten om geleidelijk de handrem los te laten en onze investeringen in Zuidoost Azië naar een overwogen positie te brengen. Duchateau meldde immers al bij herhaling dat alle condities voldaan waren om de Chinese Centrale Bank toe te laten om haar zwijmelende economie de nodige adrenaline toe te stoppen om een verdere terugval van haar industriële groei te voorkomen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.