De rente op Belgische staatsobligaties is vandaag nogmaals gedaald, meer bepaald tot in de buurt van 5%. De gecoördineerde actie van de centrale banken gaf de koersen vandaag een face-lift, maar de beleggers beseffen dat daarmee nog geen definitieve oplossing is aangereikt.

De Brusselse beurs sloot eveneens fors hoger, de BEL 20 boekte een winst van 3,32% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Daarbij werd de kaap van 2075 op een haartje na gemist. Vooral de industrials lagen sterk op koers, terwijl KBC weer maar eens klappen kreeg.

De rente op Belgische staatsobligaties is vandaag nogmaals gedaald, meer bepaald tot in de buurt van 5%. De gecoördineerde actie van de centrale banken gaf de koersen vandaag een face-lift, maar de beleggers beseffen dat daarmee nog geen definitieve oplossing is aangereikt. De Brusselse beurs sloot eveneens fors hoger, de BEL 20 boekte een winst van 3,32% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Daarbij werd de kaap van 2075 op een haartje na gemist. Vooral de industrials lagen sterk op koers, terwijl KBC weer maar eens klappen kreeg.