In Europa is het resultatenseizoen grotendeels achter de rug, maar de Belgische beleggers mogen zich nog aan de cijfers van een paar zwaargewichten verwachten. Dat is met name het geval voor AB-InBev (morgen), Ackermans & van Haaren (overmorgen) en Delhaize (volgende week).

In Brussel is het sentiment beter dan op de andere beurzen, met een winst die voor de BEL 20 inmiddels oploopt tot in de buurt van een procent. Het zijn vandaag vooral de industrials die in Brussel goed op koers liggen. Ook Dexia laat zich van zijn betere zijde zien.

In Europa is het resultatenseizoen grotendeels achter de rug, maar de Belgische beleggers mogen zich nog aan de cijfers van een paar zwaargewichten verwachten. Dat is met name het geval voor AB-InBev (morgen), Ackermans & van Haaren (overmorgen) en Delhaize (volgende week). In Brussel is het sentiment beter dan op de andere beurzen, met een winst die voor de BEL 20 inmiddels oploopt tot in de buurt van een procent. Het zijn vandaag vooral de industrials die in Brussel goed op koers liggen. Ook Dexia laat zich van zijn betere zijde zien.