De handel in Fortis werd stopgezet in afwachting van een mogelijke uitspraak van de rechter met betrekking tot de overname van de bankverzekeraar door BNP Paribas. Op het moment dat de handel werd stopgezet, stond de koers van Fortis 2,55% in het rood.

De zwaarste verliezen waren er opnieuw voor de industrials. Zowel Bekaert, Umicore als Nyrstar gingen stevig onderuit. De distributiesector was goed op dreef, met vooral winst voor Colruyt. Daarnaast viel op dat ook Dexia een winst van meer dan 2% kon pakken.

De handel in Fortis werd stopgezet in afwachting van een mogelijke uitspraak van de rechter met betrekking tot de overname van de bankverzekeraar door BNP Paribas. Op het moment dat de handel werd stopgezet, stond de koers van Fortis 2,55% in het rood. De zwaarste verliezen waren er opnieuw voor de industrials. Zowel Bekaert, Umicore als Nyrstar gingen stevig onderuit. De distributiesector was goed op dreef, met vooral winst voor Colruyt. Daarnaast viel op dat ook Dexia een winst van meer dan 2% kon pakken.